Run Inn Utrecht I
Zo, die hangt! Kom Fun to Run hier maar shoppen :-)

 

Run Inn Utrecht II
Hardloopwinkel Run Inn Utrecht

Primeur voor Run Inn Utrecht
Nog nergens in de winkel te koop, maar wel bij de Utrechtse hardloopwinkel Run Inn Utrecht. Eigenaar Geurt kon niet langer wachten en heeft inmiddels de eerste exemplaren van Fun to Run op de toonbank liggen. Een perfect cadeautje om mee te nemen voor die vriendin, buurvrouw, zus of collega die maar steeds roept dat ze ook wil gaan hardlopen, maar het nog steeds niet heeft gedaan!
Vanaf 10 mei is Fun to Run ook in andere winkels verkrijgbaar

 

Snor feest
Kom maar op met je hardloopsmoesjes!

Snor Voorjaarsfeest: het was geweldig!
Wat was het leuk: het Snor Voorjaarsfeest, op zondag 24 april. Hordes mensen kwamen erop af, die tijdens de regen (en zelfs hagel) en masse de warme Houtzaagmolen invluchtten. Dat het weer niet meewerkte, mocht de pret niet drukken. Het was een vrolijke boel daar bij Snor! Een hoop nieuwe boeken werden gelanceerd, waaronder Fun to Run. Hier kon je je hardloopsmoesjes en andere hardloopervaringen droppen én kon je je Fun to Run boekje ter plekke laten signeren. Hoe leuk, om medelopers iets leuks toe te wensen in de vorm van een handgeschreven boodschap…

 

Snor feest 24 april
Snor Voorjaarsfeest, wat een feest!

Snor Voorjaarsfeest (mét boeklanceringen!)
De leukste uitgeverij van ons land – Uitgeverij Snor –  heeft maar liefst 8 nieuwe boeken (waaronder Fun to Run!) die ze officieel gaan lanceren op ’t Snor Voorjaarsfeest op 24 april in Utrecht. Dat wordt als vanouds eten, drinken, dansen, jongleren, fietsen, aaien (dieren), mediteren met bellenblaas, insecten eten, bierbrouwen, spinnen, zagen, spelen (met baby’s), biechten, snorren bijpunten, goochelen, drukken (textiel), lachen, fotograferen, stadstoeren, en nog veel meer. En natuurlijk mag je ook languit in het gras gaan liggen met een madeliefje in je mondhoek en he-le-maal niks doen. Dat wordt superleuk! Meer info: www.dewereldvansnor.nl/snorfeest/

 

Rokjesdagloop Fun to Run Snor dames
Met Annemarieke (links) en Claudette (rechts) van Uitgeverij Snor
Rokjesdagloop Fun to Run groepsfoto
Het Fun to Run-team tijdens de Rokjesdagloop in Amsterdam

Zonnige lancering Fun to Run in Amsterdam
Het was met recht de allereerste rokjesdagloop van ons land, die mooie zondag 3 april 2016. Honderden vrolijk uitgedoste dames, enthousiast publiek én natuurlijk de nodige bubbels na afloop maakten van de Rokjesdagloop een vrolijke happening. Op het podium lanceerde ik, Natascha Klootsema en schrijver van Fun to Run, dit vrolijke hardloopboekje. Vanaf 10 mei is Fun to Run niet alleen hier, maar ook in vele boek- en lifestylewinkels te koop.

 

Rokjesdagloop

Lancering Fun to Run tijdens Rokjesdagloop in Amsterdam
SAVE THE DATE! Op zondag 3 april vindt het een van de leukste en meest uitbundige ladiesruns van ons land plaats. Het is weer tijd voor Rokjesdagloop in Amsterdam! Voordat actrice/presentatrice Lieke van Lexmond het startschot geeft van deze uitbundige ladiesrun, lanceert auteur Natascha Klootsema het gloednieuwe hardloopboekje Fun to Run. Trek aan die neonroze tutu of trek je hipste hardlooprokje uit de kast en loop gezellig mee. Fun to Run is aanwezig met een eigen stand waar je Fun to Run kunt zien, doorbladeren én shoppen!